Home » Diensten & Tarieven » Snuitable days

Snuitable days

Al vanaf 2018 zijn de Snuitable Days een groot succes wat ontspanning, inspiratie en training voor mens en paard betreft.

 

De Snuitable Days worden gegeven in verschillende thema’s:

  • Working Equitation
  • Dressuurmatig grondwerk
  • Next level (voor degene die al eerder hebben deelgenomen)

 

Working Equitation

Houd je van uitdaging en wil je gevarieerd trainen om een optimale samenwerking met je paard te creëren? Deze dagen zijn geschikt voor iedereen (vanaf 16 jaar) die met zijn of haar paard aan de slag wilt gaan met Working Equitation. De uitdagingen bestaan onder andere uit samen met je paard over een brug gaan, door poorten, ringsteken en achterwaarts slalommen. Om te starten met Working Equitation is het belangrijk om over voldoende basiscontrole te beschikken. De praktijklessen worden individueel aangepast aan elke combinatie.

 

Dressuurmatig grondwerk

Heb jij altijd al meer skills willen leren om je paard soepeler en sterker te maken vanaf de grond en de samenwerking tussen je paard of pony te verbeteren? Dan is dit helemaal iets voor jou. Dit is bovendien ook erg geschikt als je paard (nog) niet wordt gereden. We starten de dagen met een theorieles en een demonstratie om vervolgens zelf in de praktijk aan de slag te gaan. De praktijklessen worden afgestemd op het niveau van jou en je paard.

 

Next level

Heb je al eens deelgenomen aan de Snuitable Days? Dan is de Next level-versie ideaal. Hierbij slaan we een stukje basiskennis over (want deze hebben jullie al) en duiken we direct de diepte in. Deze is zowel voor Working Equitation als Dressuurmatig grondwerk te volgen.

 

Agenda:
Datum Thema Nog .. pleken vrij
Datum Thema VOL
Datum Thema Nog .. plekken vrij

 

Praktische informatie

Locatie: Human & Horse Academy, Kootwijk

Prijs: € 325,-

Dit is inclusief de hotelovernachtingen (gedeelde tweepersoonskamer), ontbijt, lunch, diner, koffie/thee, versnaperingen, gebruik van de stallen, paddocks, wasplaatsen, rijbaan en het inhoudelijke programma. Exclusief alcoholische drank en voer voor het paard (het is mogelijk om hooi af te nemen bij de locatie).