Clinics

 

Bij een clinic ga je met mijn hulp aan de slag met je rijtechniek of dressuurmatig grondwerk. Ik werk met 1 combinatie per les. 

 

Tijdens een clinic geef ik je meer inzicht in de communicatie met je paard en hoe je deze kunt verbeteren om tot meer harmonie en vordering te komen. Ik ben ervaren in het opleiden van jonge paarden, het fit houden van senioren, het aanleren van alle zijgangen en  het signaleren én verminderen van de scheefheden. Duurzaamheid, logica en respect voor mens- en dier staan bij mij bovenaan. 

 

Wil je graag privéles van mij, maar ligt je locatie buiten de straal waarin ik losse lessen geef? Dan is een clinic de ideale oplossing om met meerdere personen privélessen te volgen op je eigen locatie. Deze clinic kan je herhaaldelijk boeken, zodat ik jullie kan begeleiden voor een langere termijn en we zo tot meer diepgang en resultaten kunnen komen. Is jouw locatie geschikt voor deelnemers van buitenaf? Dan kan ik helpen de clinic te promoten op Social Media om zo tot meer deelnemers te komen! 

 

Working Equitation clinics geef ik meerdere malen per jaar op locatie in Bemmel. Hier vind je informatie en kan je jouw plek bemachtigen.

Ik kom niet met mijn obstakels op andere locaties voor Working Equitation clinics. 

 

 

Clinic 'Dressuur voor het paard'
• Een clinic is mogelijk vanaf 5 combinaties, maximaal 8 combinaties. Per combinatie 45 minuten privéles. Rijden of vanaf de grond werken mogelijk. € 50,- per les.
• Als organisator krijg je 50% korting op jouw les, dus € 25,- euro. Als organisator ben jij mijn contactpersoon, regelt de inschrijvingen en startlijst en zorgt voor de betaling. Doe je zelf niet mee als organisator? We kunnen de korting verekenen in de reiskosten.
• Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten van € 0,29 per kilometer vanaf postcode 6661 XG
• Kosteloos annuleren is na bevestiging niet mogelijk. Bij annuleren bent u 50% van het bedrag verschuldigd, bij annuleren binnen 1 week voor aanvang bent u 100% van het bedrag verschuldigd. Verzetten van een clinic naar een andere week of maand is niet mogelijk.

Een clinic boeken voor minder personen? Binnen een straal van 40 kilometer vanaf postcodegebied 6661 is dit zeker mogelijk.

 

 

Wil jij een clinic reserveren? Neem direct contact op voor mijn beschikbaarheid.