Home » Diensten & Tarieven » Working Equitation

Working Equitation 

Altijd al eens Working Equitation willen proberen? Jullie skills verbeteren of de puntjes op de ‘i’ zetten voor een aankomende wedstrijd? Onder begeleiding van een ervaren en professionele instructie leer je de fijne kneepjes van het parcours tijdens een Working Equitation clinic.

 

 

Bestel hier jouw ticket(s) om jouw deelname te boeken!

 

MAANDELIJKS!

Working Equitation Clinic

€ 50,00
MAANDELIJKS!
MAANDELIJKS!

Working Equitation Clinic

€ 50,00
 • Onze locatie bevind zich in Bemmel, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Na jouw boeking ontvang je ons adres per e-mail. 
 • Een les duurt 50 minuten.
 • Ieder tijdsblok is slechts eenmaal te bestellen, dit betekent dat alle kiesbare tijden nog vrij zijn. Staat jouw gewenste tijd er niet bij? Dan is deze helaas al door een andere deelnemer geboekt. 
 • (Bijna) alle niveaus zijn welkom! Met Working Equitation kunnen we alle kanten op en ik pas mij aan op jullie niveau. Wel is het belangrijk dat de combinatie een basis beheerst zodat wij samen tot een veilige en plezierige training kunnen komen. 
 • Aan welk obstakel wil jij graag werken? Dan hou ik hier rekening mee in de opbouw van het trailparcours! (Iedere maand zal het parcours weer iets anders zijn)
 • Wij hebben geen stallen om jouw paard te laten verblijven. Ook hebben wij (nóg) geen weide/paddock beschikbaar. 
 • Wil je graag een duoles? Zodat je jouw les kan delen met een vriend/vriendin of bijvoorbeeld een stalgenoot? Dat kan! Zorg zelf voor een partner en deel onderling de kosten (Totaal 70,- euro, dus 35,- euro per persoon). Vergeet deze optie niet toe te voegen in de winkelwagen.
 • Ruim aub de mest van jouw paard op. Op de parkeerplaats staat een grote mestcontainer waar je de mest in kwijt kan. 
 • Je mag 10 minuten voor tijd de rijbaan betreden met jouw paard om op te warmen en/of je paard te laten wennen. Gebruik dan aub níet de obstakels en houd rekening met de deelnemer die op dat moment nog les heeft. 
 • Ben je door onvoorziene omstandigheden genoodzaakt om jouw les te cancelen? Kijk dan of je in jouw netwerk een vervanger kan vinden! lukt dit niet? Dan deel ik de tegenslag met jou en krijg je 50% van het door jou betaalde bedrag terug.  Ik heb dan wel het recht om jouw tijdvak opnieuw te verkopen (met het risico dat dit op het laatste moment niet altijd meer lukt).
 • Wij beschikken over een buitenbaan met eb- en vloedsysteem. Dit betekent dat onze bodem altijd goed te rijden is. Ons Nederlandse klimaat is wisselvallig, dit is een uitdaging bij het plannen van buitenactiviteiten. Uitgaande van gemotiveerde ruiters, gaan de lessen wél door bij lichte tot matige regenval waarbij opklaringen worden verwacht. Bij storm, stortregen, bliksem, windstoten en ander zwaar weer, zal ik de lessen cancelen. In dat geval krijgen jullie de betaling terug gestort. Het cancelen van de lessen doe ik per e-mail, check daarom voor vertrek jouw inbox. De weersomstandigheden zijn niet altijd goed te voorspellen, daarom reken ik op jullie begrip wanneer ik genoodzaakt ben een juiste afweging te maken.