Social media

Via mijn YouTube-kanaal en Instagram-account Snuitable deel ik mijn kennis en passie en geef ik een kijkje in mijn paardenleven. Het begon allemaal met een simpele wedstrijdvlog, maar is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze bezigheid waarmee ik mijn kijkers laat meegenieten van mijn duurzame trainingen en vorderingen, wedstrijden, verzorging. Ethiek en passie gaan als een rode draad door al mijn video's. Het geeft mij veel voldoening om mijn publiek te inspireren en een bijdrage te leveren aan een fijne samenwerking tussen mens en paard.

 

Samenwerken?

Mijn volgers zijn heel erg betrokken bij wat ik doe, de keuzes die ik maak en producten die ik gebruik. Om deze redenen is mijn kanaal uniek en enorm waardevol voor mij en de bedrijven die met mij samenwerken. Ik sta voor een harmonische ontwikkeling, diervriendelijke samenwerking tussen mens en dier en bewuste en duurzame keuzes en werk graag samen met bedrijven die hierop aansluiten. Mijn mening is namelijk niet te koop en dus deel ik alleen content aan mijn volgers waar ik voor de volle 100% achter sta. Een goede match is voor mij dus heel belangrijk en met een echte gewaardeerde samenwerking bereik je bovendien zo veel meer.

 

Heb ik je interesse gewekt en wil jij ook je product of dienst door mij laten promoten? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.