Clinics

 

Bij een clinic ga je met mijn hulp aan de slag met je rijtechniek of dressuurmatig grondwerk. Ik werk met 1 combinatie per les. Een clinic kan gecombineerd worden met een theorieles, maar uiteraard kunnen ze ook allebei los geboekt worden.

 

Tijdens een clinic geef ik je meer inzicht in de communicatie met je paard en hoe je deze kunt verbeteren om tot meer harmonie, plezier of vorderingen te komen. Heeft jouw paard moeite met een correcte nageeflijkheid? Of loopt jouw paard continu in een te hoog tempo? Dan kunnen we uiteraard ook doorgronden waar dit vandaan komt en zoeken we naar een oplossing om dit te verbeteren. Ik ben ervaren in het opleiden van jonge paarden, het fit houden van senioren, duurzaam werken met natuurlijke scheefheden en het aanleren van de zijgangen.

 

Wil je graag privéles van mij, maar ligt je locatie buiten de straal waarin ik losse lessen geef? Dan is een clinic de ideale oplossing om met meerdere personen privélessen te volgen op je eigen locatie. Deze clinic kan je herhaaldelijk boeken, zodat ik jullie kan begeleiden voor een langere termijn en we zo tot meer diepgang en resultaten kunnen komen. Is jouw locatie geschikt voor deelnemers van buitenaf? Dan kan ik helpen de clinic te promoten op Social Media om zo tot meer deelnemers te komen! 

 

Clinic 'Dressuur voor het paard'
• Een clinic is mogelijk vanaf 5 combinaties, maximaal 8 combinaties. Per combinatie 45 minuten privéles. Rijden of vanaf de grond werken mogelijk. € 50,- per les.
• Als organisator krijg je 50% korting op jouw les, dus € 25,- euro. Doe je zelf niet mee als organisator? We kunnen de korting verekenen in de reiskosten.
• Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten van € 0,29 per kilometer vanaf postcode 6661 XG
• Kosteloos annuleren is na bevestiging niet mogelijk. Bij annuleren bent u 50% van het bedrag verschuldigd, bij annuleren binnen 1 week voor aanvang bent u 100% van het bedrag verschuldigd. Verzetten van een clinic naar een andere week of maand is niet mogelijk.

Een clinic boeken voor minder personen? Binnen een straal van 40 kilometer vanaf postcodegebied 6661 is dit zeker mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden op jouw locatie.

 

Theorielessen

Samen met uw stalgenoten, bij u op de vereniging op manege? Ik kan verschillende theorielessen verzorgen. Met behulp van mijn projectiescherm en laptop kan ik uw locatie bezoeken. Ik heb verschillende lessen in mijn portfolio, zoals: Paard Zijn, over welzijn en huisvesting van paarden. Hoe leert een paard? Over de werking van de hersenen en verschillende trainingsvormen. Working Equitation, de oorsprong en oefeningen en natuurlijk een uitgebreide les over het nut van dressuur en de verschillende vormen van natuurlijke scheefheid en disbalans in onze paarden. Ik verzorg deze lessen vanaf 150,- euro. Neem contact met mij op voor informatie en overleg. 

 

 

Wil jij een clinic reserveren? Neem direct contact op voor mijn beschikbaarheid.