Home » Diensten & Tarieven » Demonstraties, clinics & theorielessen

Demonstraties, clinics & theorielessen

Ben jij de organisator van een evenement of ben je op zoek naar een leerzame demonstratie, clinic of theorieles voor bij jou op stal? Lees dan zeker even verder.

 

Demonstraties

Tijdens een demonstratie zal ik zelf in het zadel klimmen of de teugels in handen nemen op de grond en laat ik jullie zien hoe mijn training eruit ziet. Tegen welke problemen je aan kunt lopen in je training en hoe ik deze oplos. Een demonstratie kan zowel met grondwerk, dressuurmatig als op gebied van Working Equitation ingevuld worden. Ik ben enorm veelzijdig en dus is er veel mogelijk. Voor en na de demonstratie verwacht ik wel dat mijn paard in een stal of paddock kan staan.

 

Pakket brons Pakket zilver Pakket goud
• Demonstratie met mijn eigen paard van maximaal 20 minuten • Mogelijkheid tot het stellen van vragen • Demonstratie met mijn eigen paard van maximaal 20 minuten • Mogelijkheid tot het stellen van vragen • Presentatie met theoretische uitleg van een onderwerp naar keuze • Demonstratie met mijn eigen paard van maximaal 20 minuten • Mogelijkheid tot het stellen van vragen • Presentatie met theoretische uitleg van een onderwerp naar keuze • Meet & Greet / Aanwezigheid tijdens uw evenement
€ 350,- € 425,- € 525,-

Wil je liever een demonstratie van 30 minuten? Tel dan € 100,- op bij het pakket naar keuze.

Een 2e demo op dezelfde dag van 20 min + € 200,-

Een 2e demo op dezelfde dag van 30 min + € 250,-

 

Deze tarieven zijn exclusief BTW en reiskosten van € 0,25 per kilometer vanaf postcode 6661 XG.

 

 

Clinics

Bij een clinic ga je vervolgens met mijn hulp zelf aan de slag met je rijtechnische problemen, dressuurmatig grondwerk of Working Equitation. Een demonstratie kan perfect gecombineerd worden met een clinic, maar uiteraard kunnen ze ook allebei los geboekt worden.

 

Tijdens een clinic geef ik je meer inzicht in jouw communicatie met je paard en hoe je deze kunt verbeteren om tot meer harmonie, plezier of vorderingen te komen. Heeft jouw paard moeite met een correcte nageeflijkheid? Of loopt jouw paard continu in een te hoog tempo? Dan kunnen we uiteraard ook doorgronden waar dit vandaan komt en zoeken we naar een oplossing om dit te verbeteren.

 

Wil je graag privéles van mij, maar ligt je locatie buiten de straal waarin ik losse lessen geef? Dan is een clinic de ideale oplossing om met meerdere personen privélessen te volgen op je eigen locatie. Deze clinic kan je herhaaldelijk boeken, zodat ik jullie kan begeleiden voor een langere termijn en we zo tot meer diepgang en resultaten kunnen komen. 

 

Clinic 'Dressuur voor het paard'
• Dressuurmatige clinic vanaf 5 combinaties, maximaal 8 combinaties. Per combinatie 45 minuten privéles. Rijden of vanaf de grond werken mogelijk. € 50,- per les.
• Als organisator krijg je 50% korting op jouw les, dus € 25,- euro.
• Optioneel: Presentatie met theoretische uitleg van een onderwerp naar keuze. 60-90 min, ondersteund met PowerPoint. € 150,-
• Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten.

Een clinic boeken voor minder personen? Binnen een straal van 45 kilometer vanaf onderstaande postcode is dit zeker mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden op jouw locatie.

 

Deze tarieven zijn exclusief reiskosten van € 0,25 per kilometer vanaf postcode 6661 XG.

 

Theorielessen

Natuurlijk is het ook mogelijk om een losse theorieles te boeken tijdens bijvoorbeeld een ponykamp of activiteit met de vereniging. Theorielessen zijn beschikbaar in de volgende thema’s:

  • Working Equitation -> Leer wat Working Equitation inhoudt, waar de oorsprong van deze discipline ligt en welke obstakels je hierbij tegenkomt.
  • Dressuur voor het paard -> Ontdek de verschillen over scheefheid bij paarden en het belang van de dressuur.
  • Hoe leren paarden -> Wil jij weten hoe je de communicatie met je paard kunt verbeteren? Leer dan alles over leerprincipes en de wetenschappelijk theorie hierachter.

 

Alle theorielessen worden gegeven door middel van een PowerPoint presentatie met veel interactie en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

 

Duur: 60-90 minuten

Maximaal 10 deelnemers

€ 200,-

 

Deze tarieven zijn exclusief reiskosten van € 0,25 per kilometer vanaf postcode 6661 XG.

 

Wil jij een demonstratie, clinic of theorieles reserveren? Neem direct contact op voor mijn beschikbaarheid.