Individuele begeleiding met een van mijn paarden.

Heb je de dressuuroefeningen al vaak gezien, maar nog nooit zelf gevoeld? Wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van dressuurmatig grondwerk? Wil jij meer ervaring op doen in de omgang met paarden? Heb je behoefte aan een mentor waarbij jij jouw vragen, twijfels en inzichten kunt bespreken? 

Samen met mijn paarden sta ik voor je klaar!* 

In de intieme samenwerking van mijn paarden leg ik mijn hart. Mijn paarden geef ik niet zomaar uit handen. Toch wil ik jou de kans geven om van hen te komen leren! Ik heb in het verleden zelf mogen ervaren hoe waardevol het is om te oefenen met goed opgeleide paarden, daarvoor ben ik hun trainers nog steeds dankbaar! Heb jij al eens een appuyement met een paard gelopen? Of wil je aan de slag met schouderbinnenwaarts? Wellicht heb je een eigen paard/pony, maar wil je graag je gevoel verder verfijnen. Of wellicht beschik je (nog) niet over een eigen paard, maar wil jij je wel ontwikkelen als trainer. Tijdens deze individuele sessies komen we samen tot de inhoud. Van leren poetsen en zadelen, tot de zijgangen trainen aan de hand. Of wil je een privédemonstratie? Waarbij ik mijn paard train en jouw vragen direct in de praktijk kan beantwoorden? Op basis van jouw vragen, doelen en behoeften kom ik met maatwerk. We beginnen en eindigen de sessie altijd met een drankje & babbel in onze kantine. Wanneer je met regelmaat komt voor begeleiding, kunnen we tot meer diepgang komen. Ik ben integer en respectvol, mijn doel is om bij te dragen aan jouw ontwikkeling! Naast gepassioneerd paardentrainer ben ik ook ervaren in het mensenwerk.

Jij bent eigenaar van jouw eigen proces! 

Je kan kiezen uit een korte sessie of een lange sessie.

* Belangrijk: Dit betreft niet het rijden op mijn paarden! 

** Een standaard privéles met mijn paarden is alleen mogelijk na een individuele sessie en binnen een tijdsbestek van 1 maand. Op deze manier kan ik u voldoende leren kennen om het juiste paard aan u te koppelen en de privélessen af te stemmen op uw leervraag. Herhaling van privélessen is mogelijk, wanneer er steeds maximaal 1 maand tussen zit. Wanneer er een langere tijd tussen zit vraag ik u om eerst weer een individuele sessie te volgen. 

 

Prijs
Individuele sessie - 2 uur € 110,-
Priveles** € 50,-