Home » Diensten & Tarieven » Individuele begeleiding zonder eigen paard.

Individuele begeleiding zonder eigen paard.

Heb je de dressuuroefeningen al vaak gezien, maar nog nooit zelf gevoeld? Wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van dressuurmatig grondwerk? Wil jij meer ervaring op doen in de omgang met paarden? Heb je behoefte aan een mentor waarbij jij jouw vragen, twijfels en inzichten kunt bespreken? 

Samen met mijn paarden sta ik voor je klaar!* 

Heb je al eens een appuyement met een paard gelopen? Wellicht heb je een eigen paard/pony, maar wil je graag oefenen met een (verder) opgeleid paard. Of wellicht beschik je (nog) niet over een eigen paard, maar wil jij je wel ontwikkelen als trainer. Tijdens deze individuele sessies komen we samen tot de inhoud. Van leren poetsen en zadelen, tot de zijgangen trainen aan de hand. Of wil je een privédemonstratie? Waarbij ik mijn paard train en jouw vragen direct in de praktijk kan beantwoorden? Op basis van jouw vragen, doelen en behoeften kom ik met maatwerk. We beginnen en eindigen de sessie altijd met een drankje & babbel in onze kantine. Wanneer je met regelmaat komt voor begeleiding, kunnen we tot meer diepgang komen. Ik ben integer en respectvol, mijn doel is om bij te dragen aan jouw ontwikkeling! Naast gepassioneerd paardentrainer ben ik ook ervaren in het mensenwerk.

Jij bent eigenaar van jouw eigen proces! 

Je kan kiezen uit een korte sessie of een lange sessie.

* Belangrijk: Dit betreft niet het rijden op mijn paarden! Enkel bij vaste klanten, de juiste klik en de juiste lengte/gewichtsmarge is dit bespreekbaar. 

 

Individuele sessie Prijs
Korte sessie - 2 uur € 100,-
Lange sessie - 4 uur € 175,-