DE SUMMER SCHOOL 2022 IS VOL! 

Hou de website en sociale media in de gaten, voor data in 2023. 

Wil jij een slaafs paard of een trotse danspartner?

 

'Dressuur is er vóór het paard.' Een zin die je wellicht vaker hebt gehoord/gelezen, maar wat houd het in? Tijdens deze Summer School gaan we aan de slag met Dressuurmatig Grondwerk. Zo gaan we letterlijk trainen vanaf de grond, met behulp van mijn paarden als docent of met jouw eigen paard. Maar we gaan ons niet enkel focussen op het grondwerken, want het ontwikkelen van paarden vergt een holistische aanpak en brede kennis. Voordat je een paard wilt beïnvloeden met jouw training, moet je weten wát je gaat trainen en waarom. Wat moet je doen en wat moet je vooral niet doen? Ik ga jullie ook onderwijzen in onderwerpen als anatomie, biomechanica en gedragsleer. Deze cursus is heel gevarieerd en toch dient alles hetzelfde doel. Jullie krijgen theorielessen, praktijklessen en ik geef demonstraties. De kennis die ik deel vind ik onmisbaar voor ieder die een paard gaat beïnvloeden d.m.v. training, toch bezitten slechts weinig paardeneigenaren/trainers deze kennis. Daar ligt voor mij een taak, die ik met veel liefde volbreng. 

 

De Summer School zal zeer interactief zijn. Jullie komen niet enkel consumeren, maar gaan echt aan de slag! Er is ruimte voor maatwerk, zodat jij je optimaal kan ontwikkelen in een veilige omgeving. Tijdens de cursusperiode mogen de studenten van de Summer School exclusief gebruik maken van videobegeleiding voor een schappelijke meerprijs per video (Max 5 min video, 10 euro). Zo kan je thuis aan de slag met jouw trainingspaard en toch feedback van mij ontvangen.

 

Heb je geen eigen paard die je mee kunt nemen? Geen probleem! Jullie mogen werken met mijn paarden. Mijn paarden zijn keurig opgeleid, dit geeft jullie de zeldzame kans om de oefeningen te voelen, jullie oog te trainen en daarin een correcte houding en hulpgeving te ontwikkelen. Wil je wel een eigen paard mee nemen? Dat mag ook. Dit zal niet op iedere lesdag nodig zijn. Op de dagen dat je een eigen paard mee neemt, maak ik een paddock voor jouw paard of krijgt jouw paard een stukje van de weide. Geef bij jouw aanmelding aan of je wel/geen eigen paard mee neemt in het opmerkingen vakje. De data waarop je jouw paard kunt meenemen ontvang je later.

 

 

 

" Dressuurmatig Grondwerk is een fantastische manier om jouw paard, onbelast van ruitergewicht, te gymnastiseren en versterken. Het is uitermate geschikt voor paarden die (nog) niet onder het zadel zijn, mensen die niet willen/kunnen rijden, als aanvulling/afwisseling op jouw training onder het zadel en om het evenwicht/symmetrie van jouw paard te verbeteren "

Voor wie? Iedereen die gemotiveerd is om aan de slag te gaan met Dressuurmatig Grondwerk en een paard op duurzame & plezierige wijze wilt leren managen en trainen. Deelname is vanaf 16 jaar.

Bij voldoende animo overweeg ik in 2023 een klas voor 14 tot 17 jaar. Interesse? Laat het mij weten!

 

Er is plaats voor minimaal 5 en maximaal 6 deelnemers. Dit maakt deze cursus uniek. Door de kleine klas is er voldoende aandacht tijdens de praktijklessen en er is ruimte om casussen te bespreken. 

Ter introductie betaal je voor deelname aan deze cursus nu 875,- euro wanneer je er voor kiest om per lesdag te betalen (125,- euro per lesdag)

Betaal je liever in twee termijnen? Dat is mogelijk! Je betaald dan 2x 425,- euro.  

Betaal je liever in 1x? Dan betaal je 800,- euro! 

Bij je inschrijving betaal je de door jouw gekozen 1e termijn. Betaal je per les dag? Dan ontvang je na iedere lesdag een factuur. Betaal je in 2 termijnen? Dan ontvang je de factuur van de 2e termijn na de 4e lesdag. 

 

 

Lesdatums
Lesdag 1 02-07-2022
Lesdag 2 16-07-2022
Lesdag 3 23-07-2022
Lesdag 4 30-07-2022
Lesdag 5 06-08-2022
Lesdag 6 20-08-2022
Lesdag 7 27-08-2022

Lesdagen zijn van 09:30 tot 15:30 uur

Investeer in jezelf; de paarden in jouw leven, of die nog in jouw leven zullen verschijnen, zullen je dankbaar zijn.

Heb je nog vragen? E-mail deze dan naar info@romyhuisman.nl 

Belangrijk: Na inschrijving, ook wanneer je er voor kiest om per lesdag te betalen, reken ik op jouw volledige deelname. Ben je genoodzaakt om af te melden? Dit heeft vaak vervelende oorzaken zoals blessure, ziekte of familie omstandigheden. Dit vind ik dan ook erg vervelend voor jou! Ik besef mij dat het leven soms onverwachte wendingen neemt. Ik kan jouw plaats vaak niet meer op het laatste moment verkopen en tijdens de Summer School kan ik geen nieuwe deelnemer halverwege laten instromen. Jouw afmelding betekent daarin ook een verlies voor mij. Daarom de volgende regeling: Bij afmelding voor 2 weken voor de 1e lesdag, kan ik jou een restitutie van 50% bieden. Het eventuele verschuldigde lesgeld kan ik dan met 50% verlagen. Bij afmelding binnen 2 weken voor de 1e lesdag, of wanneer de Summer School als is begonnen, kan er geen restitutie plaats vinden. Wanneer je hebt gekozen voor betalen in termijnen, moet ik het verschuldigde bedrag alsnog in rekening brengen. 

Hoe verloopt jouw aanmelding? De inschrijving opent zondag 20 maart om 10:00 uur. Tot die tijd staat er 'uitverkocht' in de webshop, dit is slechts omdat ik nog geen 'voorraad' om te bestellen heb toegevoegd. Vanaf zondag 20 maart om 10:00 uur zijn er 6 plekken beschikbaar. Via mijn webshop boek je jouw deelname! In de aanloop naar de start van de Summer School 2022 ontvang je enkele e-mails met aanvullende informatie. Zoals de data waarop je een eigen paard mee mag nemen en praktische zaken zoals benodigdheden en het exacte adres. Heb je nog vragen? Stel gerust! 

 

Uitverkocht

Summer School 2022

€ 125,00
Uitverkocht

Summer School 2022

€ 125,00

De Summer School 2022 zit vol! 

Hou de website en sociale media in de gaten voor de data van 2023.